Kamerplanten met grote bladeren

Filter
Productsoort
Kleur
Prijs
Woonstijl
Merken
Filter toepassen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kamerplanten met grote bladeren kopen

Ben je op zoek naar een kamerplant met grote bladeren? Dan ben je aan het goede adres. Kamerplanten met grote bladeren zijn populair! De grote bladeren zorgen voor ruimte en sfeer en geven de ruimte direct een groene jungle look. 

Kamerplant grote bladeren

Een kamerplant met grote bladeren kenmerkt maakt een statement. Meestal zijn deze kamerplanten zelf ook van groot formaat. Zo heb je kamerplanten met erg lange bladeren of juist planten met brede groene bladeren. Denk bijvoorbeeld aan de Strelitzia (paradijsvogelplant), de Musa (bananenplant) of de Monstera (gatenplant). Allemaal voorbeelden van kamerplanten met grote bladeren. 

Paradijsvogelplant heeft groot blad

Onze favoriete Onze favoriete kamerplant met groot blad is toch wel de Paradijsvogelplant of Strelitzia. Ze is sierlijk, groot en haar grote blad doet je denken aan tropische oorden. De plant is vrij makkelijk te verzorgen. Wist je dat het uitvouwen van een nieuw blad soms wel maanden kan duren bij deze plant? Wanneer deze plant het naar haar zin heeft bij jou thuis kan ze zelfs haar schitterende bloem laten zien tussen haar grote bladeren.

Dit zijn populaire kamerplanten met groot blad

paradijsvogelplant strelitzia

Voordelen van kamerplanten met groot blad

Kamerplanten met groot blad zorgen voor die echte Urban Jungle look. Ze geven je huis een groene, natuurlijke en tropische sfeer. Hun grote bladeren vangen veel zonlicht. En wist je dat hun bladeren water kunnen vasthouden of juist verdampen? Zo regelen ze een beetje de temperatuur. 

Winkelwagen
Scroll naar boven