Luchtzuiverende kamerplanten

Luchtzuiverende kamerplanten zorgen voor schone lucht. Ze filteren verschillende schadelijke stoffen uit de lucht en produceren zuurstof. Eigenlijk zijn het natuurlijk luchtverfrissers die je huis nog groener maken ook.

Filter
Productsoort
Prijs
Filter toepassen

Toont alle 12 resultaten

Luchtzuiverende kamerplanten kopen bij Homeseeds

Als je een kamerplant hebt die de lucht zuivert, kan je huis schoner en frisser aanvoelen. Sommige planten zijn beter in het zuiveren van de lucht dan andere, dus houdt daar rekening mee als je kiest welk type plant je wilt hebben. Ook zorgen deze kamerplanten voor meer zuurstof in huis, wat het binnenklimaat enorm ten goede komt! Zet een luchtzuiverende plant op je thuiswerkplek, in de woonkamer en natuurlijk in de slaapkamer.

Welke kamerplanten zuiveren de lucht?

Je vind in ons assortiment veel verschillende planten die de lucht zuiveren. Een aantal bekende en populaire luchtzuiverende kamerplanten zijn onder andere;

Wat is de beste luchtzuiverende plant?

De Kentia palm, staat  bij ons op de eerste plaats van luchtzuiverende planten, omdat deze palm als erg goed de lucht zuivert. Het blad is opvallend smal, glanzend donkergroen en ze groeien aan stevige stengels. 

De voordelen van luchtzuiverende kamerplanten

Er zijn verschillende van voordelen voor het in huis halen van luchtzuiverende kamerplanten. Zo’n natuurlijke verfrisser haalt niet alleen schadelijke stoffen zoals benzeen en formaldehyde uit de lucht. Er wordt ook gezegd dat kamerplanten fijnstoffen aan hun bladeren ‘binden’, waarmee ze de hoeveelheid fijnstof in de lucht verminderen. Planten hebben ook een positief effect op de sfeer in je huis, dempen ze geluid en zorgen ze voor verbetering van de productiviteit! Als je dan toch een kamerplant wilt kopen, waarom dan niet eentje kiezen die ook nog eens zorgt voor schonere lucht!

Luchtzuiverende planten in de slaapkamer

Luchtzuiverende planten in de slaapkamer zetten is een perfect plan! Luchtzuiverende planten filteren schadelijke stoffen uit de lucht die vaak in (nieuwe) meubels zitten en ze zetten CO2 om in zuurstof. Dit maakt deze planten dus geschikt voor een plekje in jouw slaapkamer. Bovendien geven planten rust en zorgen voor sereniteit. Val dus heerlijk in slaap met luchtzuiverende planten om je heen.

Winkelwagen
Scroll naar boven