Home » Over homeseeds

Over homeseeds

Hoi!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken en dat je geïnteresseerd bent in wie wij zijn en om ons beter te leren kennen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Niels en Renate en wij hebben Homeseeds opgericht omdat wij het heerlijk vinden om bezig te zijn met interieurstyling. We houden ervan om te blijven zoeken naar leuke accessoires en nieuwe eyecatchers voor ons jaren 30 huisje in Utrecht. Het is onze droom om van onze hobby ons werk te maken en met Homeseeds hebben wij deze stap gezet.

Wat heeft Homeseeds je te bieden?

Op Homeseeds.nl vind je allerlei inspiratie over interieur, wonen en tuin, en alleen dingen waar wij zelf ook enthousiast over zijn. Het meeste richt zich dan ook op woonstijlen waar wij gek op zijn: Industrieel, Vintage, Scandinavisch en Botanisch. We zijn elke dag op zoek naar nieuwe inspiratie die wij bij Homeseeds vinden passen.

Het kiezen voor een woonstijl of nieuwe mooimakers voor in je huis is lastig, wij willen dit gemakkelijker voor je maken. Dit doen wij onder andere door middel van onze woonstijl-pagina’s waar je onze verschillende woonstijlen kunt ontdekken.

De vier woonstijlen waar wij ons op richten zijn ook heel goed met elkaar te combineren, wij geven daarom ook veel tips hierover. Daarnaast schrijven we blogartikelen om je op de hoogte houden van de laatste woontrends en geven we je allerhande interieurtips. Kortom, Homeseeds helpt je jouw interieur te doen opbloeien!

Over Homeseeds
Scroll naar boven